Ishin takuar “përmes një loje interneti” – djaloshi nga Malajzia udhëtoi 25 mijë kilometra me veturë, për të ritakuar të dashurën e tij në Gjermani

Ishin takuar “përmes një loje interneti” – djaloshi nga Malajzia udhëtoi 25 mijë kilometra me veturë, për të ritakuar të dashurën e tij në Gjermani

Ne kemi lexuar shumë histori dashurie vërtet të ëmbla dhe më e fundit është ajo e një çifti të cilët përfunduan të martuar, edhe pse gjithçka filloi “përmes një loje interneti”.

Kjo, megjithatë, është një histori e thjeshtë dashurie midis një burri dhe një gruaje ja dhe video e keni me posht shtype rekl,am dhe shikojeni: