Ishte Duke Ecur Në Litar Ndërmjet Dy Ndërtesave 16 Katëshe, Por Pastaj Ndodhi Diçka E Fri’kshme

njihen për “çmenduri”Konstatin Glaucharew nga Barnaul, arriti të ecë nëpër litar ndërmjet dy ndërtesave 16 katëshe duke i mahnitur të gjithë, transmeton lajmi.netPor, derisa ishte duke ecur në litar, i ndodhi diçka tepër e frikshme, Glaucharew humbi baraspeshën dhe ishte gati të binte nga litari, por u mbajt me duar.Ai ka rrezikuar jetën e tij duke ecur në litar me mbi 200 metra lartësi nga toka dhe 100 metra distancë nga ndërtesa në ndërtesë dhe mahniti të gjithë, por shikoni videon të ta kuptoni më mirë sa i frikshëm ishte momenti kur ai gati sa nuk u rrëzua shtipemni relamen dhe shikojeni vidjon e pa besueshme