Ishte duke ndihmuar duke gatuar rra’het Noizy me efektivin e poli’cisë (Video)

Ishte duke ndihmuar duke gatuar rra’het Noizy me efektivin e poli’cisë (Video)

Këngëtari Noizy në një lidhje direkte për Top Channel, ka thënë se është dhu’nuar nga forcat e policisë.Unë jam këtu me ndihmuar me aq sa kam mundësi shikoj se ka ardhur forcat renea njëri prej ktyre është shumë gri’ndavec, unë kam këtu gjithë ditën dhe jam duke ndihmuar un nuk jam fëmij por një punonjës shteti duhet të ketë një mënyrë komunikimi, u munduan të më ushtrojnë dhu’në por nuk jam dolën shtype rrekl,am dhe shiko vide,on: