Ishte kockë e lëkurë/ Kështu udket sot vogëlushi që dikur ishte duke dhënë shpirt nga uria

Disa kohë më parë pamjet e një fëmije nga Afrika, i cili ishte kockë e lëkurë prej urisë bënë xhiron e botës.
Djali me emrin Hope ishte gati duke vd ekur, por pas një trajtimi ai e mori veten dhe sot gëzon shëndet të plotë.
Vogëlushi u ndihmua nga humanistja daneze, Anja. Hope ka ndryshuar rrënjësisht sot dhe ka filluar të shkojë edhe në shkollë,hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë.