Ishte kunder Albin Kurtit por Richard Grenelli u shkarkua sot nga Trumpi (Video)

Urime të gjithë shqiptarëve të Amerikës, të cilët kontribuan për këte kthesë të madhe në dobi të demokracisë dhe të lirisë.

Një lajm i konfirmuar nga Lobi Shqiptar, dhe nga vetë DioGuardi në komunikim të drejtpërdrejtë.Presidenti Trump e ka shkarkuar pëfaqësuesin e vetë për negociata ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, z.Grenel. Ate e zëvendëson z. Redclif një mik i madh i Lobit Shqiptar në Amerikë..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME