Ishte në lidhje me të prej 6 muajsh, vajza tmer rohet keq kur zbulon pabesinë e madhe të fierakut

Ishte në lidhje me të prej 6 muajsh, vajza tmer rohet keq kur zbulon pabesinë e madhe të fierakut

Kjo është një nga ato histori që janë sa të dhimbshme aq edhe qesharake. Bëhet fjalë për një vajzë nga kryeqyteti, e cila ka thënë se prej kohësh ishte në marrëdhënie me një djalë. Më saktë prej 6 muajsh.

Por së fundmi ajo kishte ka zbuluar detaje aspak të këndshme nga jeta e tij shtype rekl,am dhe shiko vide,on: