Islam Pacolli: ‘Në Kosovë mund t’ia dalësh të jetosh mirë edhe me 130 euro’ (Video)

Mes tjerash, ai shtoi se ikja e të rinjëve për të shkuar në Europë është e pa arsyeshme për shkak se kushte të mira dhe mesatare për një jetë pa stres ka edhe në Kosovë.
“Nuk po i kuptoj të rinjtë pse kanë marrë hygjym me dal me jetu në Gjermani. Kushtet janë të mira edhe këtu. Me 130 euro në muaj, mundesh me i’a dal me siguru një jetë të mirë,” tha ai. PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju