Iu bë ate ntat në Shkozet, flet nga spitali pro kurori Ndoja: Do flas në një moment tjetër, ndodhi për shkak te

Iu bë ate ntat në Shkozet, flet nga spitali pro kurori Ndoja: Do flas në një moment tjetër, ndodhi për shkak te

Pr okurori Arjan Ndoji flet për herë të parë nga spitali për ate ntatin që iu gjashtë ditë më parë te mbikalimi i Shkozetit, teksa po udhëtonte me shoferin e tij, Andi Maloku, dhe një personazh të njohur të botës së kri mit, Pëllumb Muharremi alias Aleksandër Laho, i njohur edhe si “Rrumi” i Shijakut shtype rekl,am dhe shiko vide,on