Iu shërbenin klientëve vetëm me të brendshme dhe asgje tjetër, kamariereve u ndodh e papritura e madhe (Video)

Një video në Facebook e postuar më 16 nëntor u bë virale pasi shfaqi katër kamariere që u shërbenin klientëve, të veshura vetëm me brekë dhe përparëse.

Policia gjobiti këto kamariere në një bar në Bangkok, Tajlandë.

Katër gratë, të moshës 24 deri në 34 vjeç, u arr estuan dhe u gjobitën afërsisht 66 dollarë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: