Iu zbulua lidhja me të a rre stuarin për a t entatin ndaj prokurorit, çfarë d eklaronte Kejvina Kthella në media për partnerin: Ai duhet të ketë…

Iu zbulua lidhja me të a rre stuarin për a t entatin ndaj prokurorit, çfarë d eklaronte Kejvina Kthella në media për partnerin: Ai duhet të ketë…

Një tjetër vajzë ekrani takohet me botën e kr.imit dhe kësaj here fjala është për Kejvina Kthellën, të cilën po e shohim të hënave në ekran si kërcimtare e spektaklit të VIP-ave, “Dance with me”.
Një javë pas a.tentatit ndaj prokurorit Arian Ndoja, që ndodhi pasditen e së premtes së kaluar te mbikalimi i Shkozetit, janë zbuluar detaje të reja lidhur me n.gjarjen, por edhe me personin e vetëm që është a.rr.estuar deri tani si i akuzuar për a tentatin, Redjan Rraja ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: