Ivanka Trump shkàtërruese, sërish pa reçipeta në mbledhjen e OKB (FOTO)

Vajza e presidentit të Shteteve të Bashkaura të Amerikës është paraqitur mjaft transparente gjatë mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të OKB ne New York.
Ajo dukej mjaft elegante me veshjen e saj të mirë kombinuar, shoqëruar me një buzëqeshje spektakolare. 37 vjeçarja edhe këtë herë ka harruar të veshë reçipetat dhe këmisha prej mëndafshi i ka bërë më të dukshme asetet e saj.
Këtë guxim Ivanka e ka treguar para pak muajsh sërish në një takim zyrtar

Vajza e presidentit të Shteteve të Bashkaura të Amerikës është paraqitur mjaft transparente gjatë mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të OKB ne New York.
Ajo dukej mjaft elegante me veshjen e saj të mirë kombinuar, shoqëruar me një buzëqeshje spektakolare. 37 vjeçarja edhe këtë herë ka harruar të veshë reçipetat dhe këmisha prej mëndafshi i ka bërë më të dukshme asetet e saj.
Këtë guxim Ivanka e ka treguar para pak muajsh sërish në një takim zyrtar