Ja ç’duhet të keni parasysh nëse keni siguruar një kontratë pune në Gjermani

Gjermania mund të cilësohet si destinacioni kryesor i të gjithë shqiptarëve që kërkojnë të jetojnë dhe punojnë jashtë vendit.Vitet e fundit është vënë re një rritje masive e numrit të shqiptarëve, kryesisht të rinj të dëshpëruar nga mundësitë e pakta që ofrohen në Shqipëri për punësim, që largohen drejt Gjermanisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: