Ja çfare po ndodhe nga stuhija e fuqishme qe po go’det Evropën, më së keqi e pësojnë Britania e Madhe, Franca, Holanda e Gjermania (Video)

Stuhia Ciara, që ka goditur Britaninë e Madhe dhe pjesën lindore të Evropës, me erëra të forta dhe shi të rrëmbyeshëm, ka bërë që trafiku hekurudhor të mbyllet bashkë me portet detare, raporton AP.Autoritetet e vendit u kanë thirrje qytetarëve të qëndrojnë në shtëpitë e tyre, nga frika se mund ta pësojnë me jetë nga pemët që po shkulen, per me shume sh’typ rekl’amen!