Ja çka dorëzoi Hashim Thaçi në Amerikë, që Serbët do të “çmenden”

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka njoftuar përmes një postimi në “Facebook” ka dorëzuar një kopje të Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës në bibliotekën e Kongresit amerikan. “Bashkë me shumë dokumente të rëndësishme botërore, Deklarata e Pavarësisë së Kosovës do të ruhet përjetësisht në vendin dhe shtetin, i cili dje mbështeti lindjen, derisa sot ruan ekzistencën e kësaj deklarate dhe shtetit tonë”, ka shkruar presidenti në postimin e tij me p’oshtë shihni deklaraten e tij.