Ja çka po planifikonin serbët dhe çekët të lëshonin sonte mbi stadiumin ku do të zhvillohej ndeshja

Ja çka po planifikonin serbët dhe çekët të lëshonin sonte mbi stadiumin ku do të zhvillohej ndeshja

Disa orë para ndeshjes Kosovë- Çeki, policia çeke ka arr’estuar një grup çekësh të cilët mbanin parulla ant’ikosovare.Prapa saj është zbuluar se po qëndrojnë tifozët ul’tras të klubit të madh në Çeki, Slavia Prague, të njëjtit që në Beograd bën thirrje me tifozët serbë ‘Kosova është Serbi’ ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: