Ja kush është ish gruaja e Noizyt! (Video)

Ja kush është ish gruaja e Noizyt! (Video)

Mamanë e Leandrës dhe ish gruan e Noizyt të gjithë jemi mësuar ta shohim në vetëm në tatuazh në njërin krah të këngëtarit derisa ky i fundit vendosi që ta hiqte. Mirëpo ajo është femra e parë që Noizy e ka dashur aq shumë sa për vite me radhë mbajti fytyrën e saj si tatuazh. Ajo tani jeton bashkë me Leandrën në Londër dhe pavarësisht që çifti duhej shumë dikur, lidhja e tyre përfundoi shtype rekl,am dhe shiko vide,on