Ja në cilin muaj pritet të ndodhë vala e dytë e Koronavirusit

Qendra Federale për Shëndetin Publik në Belgjikë, ka paralajmëruar se ekzistojnë skenarë që parashohin një valë të re të coronavirusit, raporton Brussels Times.Zyrtarë të kësaj qendre paralajmërojnë se vala e dytë do të mund të ndodhte në gusht, dhe se mund të përcillet edhe me valën e tretë shtype rek,lamen shikoni vjideo..