Ja pse tremben meshkujt nga unë, do jem një mami single”, Xhensila Pere habit me deklaratën (Video)

Miss, lojtare në “Big Brother”, kërcimtare apo aktore në klip që, në fakt, ambicie kryesore ka të jetë një femër e pavarur biznesi. Xhensila Pere, vajza e showbiz-it që i ka provuar të gjitha, rrëfen për “Panorama Plus” jetën pa tabu, pa rregulla apo një mashkull në krah dhe planin B që ka menduar, nëse i duhuri nuk vjen kurrë shtype rekl,am dhe shiko vide,on