Ja sa persona kanë ardhur nga Shqipëria në Kosovë (Video)

Ja sa persona kanë ardhur nga Shqipëria në Kosovë (Video)

Capital T është prej artistëve që ka qenë vazhdimisht pranë të dëmtuarve nga tërmeti në Shqipëri.

Ai ka ofruar ndihma të ndryshme madje personalisht po kujdeset që ndihmat të arrijnë në vendin e duhur.

Një nga ndihmat që i është ofruar të strehuarve nga Shqipëria është ish-kampin i KFOR-it gjerman në Prizren, ku edhe ka qëndruar gjatë ditës Capital T shtype rekl,am dhe shiko vide,on: