Ja si dërgoheshin fëmijët shqiptar në shkollë në vitin 1930 gjatë dimrit

Ja si dërgoheshin fëmijët shqiptar në shkollë në vitin 1930 gjatë dimrit

Ngrohja globale, ka bërë që dekadave të fundit dimri mos të jetë i ftohtë si dikur.

Derisa shumë vite më parë, bora mbulonte qytetet e malet kudo në trevat shqiptare, tani ka ndryshuar çdo gjë.

Dimër i ftohtë mbante në Shqipëri, madje fëmijët në shkollë dërgohesh me një mjet transporti të veçantë shtype rekl,am dhe shiko vide,on