Ja si përfitojnë nga fama e Xheison, dyshja Alketa Vejsiu dhe Vera Grabocka (Video)

“Është kështu kur do dikë, Dhe në këmbim nuk do asgjë” shkroi Alekta Vejsiu kur e postoi foton në Instagram së bashku me Xheison Bafti.
Ëndrra e ‘Tarameles’, Xheison është bërë realitet. Ai është bërë me një shtëpi në kryeqytet, në zonën e qytetit të studentit shtype rekl, am dhe shiko videon