Ja si vd.esin Trump dhe Putin, parashikimet e FR.IKSHME të ‘Baba Vanga’: ja cfare ndodh deri në vitin 2023, njerëzimi do përballet me

Për ata që besojnë në njerëz që kanë aftësinë për të parashikuar të ardhmen, emrat më të njohur janë Nostradamus dhe Baba Vanga. Edhe pse Nostradamus mund të jetë shumë më popullor se Vanga, shikuesi bullgar është mjaft i talentuar, sigurisht nëse ju besoni tek ai.Besohet se profeti i Ballkanit, siç është njohur ajo, parashikoi disa nga ngjarjet më të rëndësishme, më të mëdha në historinë e fundit të njerëzimit. Këtu parashikimet për të ardhmen shihen si mjaft shqetësuese dhe befasuese nga shumë njerëz ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: