Jam 19 vjeçare duat t’ju tregoj nje gabim qe bëra me zuren duke vjeedhur por inspektori nuk me dergoij, por ai më… (Video)

Jam 19 vjeçare duat t’ju tregoj nje gabim qe bëra me zuren duke vjeedhur por inspektori nuk me dergoij, por ai më… (Video)

Duke vozitur u mendova me mire te pallohem dhe te shpetoj duke me derguar ne polici bertita ndaal u ndal thash me kruhet … thash mund te ma kruash shikoi njeher she me pyeti si ta kruaj thash me pallen tende nuk u mendua shum polici shikoi a eshte ndokush afer tyre tek kombi e nxorri dhe, shtypni me poshte per me teper.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.