“Jam 25 vjeçe dhe e vir.gjër”, be.fason shqiptarja që rri gjithmonë la.kuriq (Video)

Gjithmonë e kemi njohur për format bom.bastike dhe lakuriqësinë që e karakterizon. Asaj nuk i pëlqen të vishet as në dimër, e pikërisht në stinën më të ftohtë i heq të gjitha e fotografohet la.kuriq në mes të dëborës.E kemi fjalën për Iva Alikon, e cila edhe një herë na ka habitur me deklarimet e saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: