Jam 32 vj.eqare nga Austria, kërkoj një ma.shkull për lidhje se.rioze… Ky ësht nr..im

Një vajzë që po bën namin kohëve të fundit është e një boshnjake që po kërkon një mashkull serioz për lidhje serioze. Për më tepër ajo ka lën dhe numrin e saj. Por ajo ka edhe disa kushte përveç kësaj dhe për ti mësuar kushtet e gruas nga Bosnja Për më shumë kliko reklamen me posht dhe do te shfaqet pas pak nr……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn