Jam e martuar dhe e tradhetoj burrin me nje djal tjeter , Jam shum e bukur secilin mashkull mund ta bej per vete por kjo nuk ishte deshira ime sepse…!

Jam e martuar dhe e tradhetoj burrin me nje djal tjeter , Jam shum e bukur secilin mashkull mund ta bej per vete por kjo nuk ishte deshira ime sepse – Pershendetje histori te jetes .Deshta ta ndaj me ju edhe un historin timeJam ni grua (martuar)Nuk ishte se kisha per qellim te jetoja nje jet te dyt as nuk isha e interesaur per dike edhe pse jam nje femer qe qdo mashkull mud ta bej per vete Ishte 19 nentori ni dit e shtune. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte