Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet..

Jam e martuar jasht, dhe kam nje djal 2 vjet tash nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet..

Problemi eshte se nuk po mundem te duroj burrin saher qe flet me prek, Motra vet vjen per vizit rrin 1 Jav apo me shum dhe nuk esht njeri ofendon kur ti vjen rasti.

Mundohet me kan mbrete ky burri im behet me te nese ndodh ndonje potere saher qe ka ardh ajo ky nuk me ka mbrojtur nuk di Qfar te bej.

Mua nje djal po me shkrun edhe pse eshte i ri ama aj pom rrespekton ma shum se burri im qe kemi disa vite martes, po pres edhe naj dit qe sum rrespekton burri do te shkoj me djalin e ri sepse aij me respekton shume