“Jam e pa fajshme para Zotit, kam një vajzë 2 vjeçe” fjalët e fundit të Marianës para se të dëno hej me 32 vite bu rg

“Jam e pa fajshme para Zotit, kam një vajzë 2 vjeçe” fjalët e fundit të Marianës para se të dëno hej me 32 vite bu rg

Me 32 vite bu rg u dënua ditën e djeshme Marjana Cmeta, nusja që aku zohet se he lmoi vjehrrën e saj, Lirie Lami. Fillimisht ngjarja dukej si vd ekje natyrale, por gjithçka doli në dritë pasi nusja e re u rrëfye tek hoxha për atë që kishte bërë.Marjana ka kërkuar mës hirë para gjy katësve, teksa ka përmendur dhe të bijën ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: