Jam fejuar para disa muaj por burrin nuk po e ndjej,me vjen ne mend i dashuri i pare

Jam fejuar para disa muaj por burrin nuk po e ndjej,me vjen ne mend i dashuri i pare

Vajza ka nje hall dhe pret sugjerimin tuaj.

Kam qene e lidhur per me shume se 8 muaj me nje djale mme ate bera debat dhe per ta harruar me djalin e pare qe me doli u fejova kam gati 1 vit por ama nuk po e ndjej dhe nuk jam rehat si mund ta fitoj perseri djalin qe pata a do beja gjen e duhur apo te mbaj kete qe se dua Anonim ju lutem,nje dite duke ecur rruges e pashe dhe shtipe relamen meposhte dhe shiko se cfare thote kjo vajze.