Jam mbuluar qe disa muaj,Ose duhet ta le burrin ose ta heq mbulesen nuk di cfare te bej…

Jam mbuluar qe disa muaj,Ose duhet ta le burrin ose ta heq mbulesen…

– Mirmrama shpresoj qe jeni krejt mire Zoti ju ruajt kudo qe jeni.

Po boni pun te madhe si faqja ashtu edhe ju fansa me komentet e juve.Edhe un kom me tregu historin tem nuk dita ku me u shpreh dikun tjeter perpos te faqja.Jom mbulu prej shtypni posht rek’lam dhe lexo me shume.