Jam Mimoza nga Kosova, Ja çfarë më ndodhi me burrin e tezës ai është një…

Nje dit shkova tek tezja ime per te qendruar pak se moti koh nuk isha qene, i bie ziles del ne del vjerri Aliu thot tezen se ki ketu kan shkua ne qytet me ble hargj vanohen nje 1 ore hajde hyr,hyra brenda u ula me solli nje pije per te pire dhe filluam muhabetin,nuk e di se cfare kishte futur ne ate pije por fillova tejet te nxehem dhe ai mesiguri e ka bere me vetedije kete gje dhe menjeher mu versul, per te pre videon se si rrodhi ngjarja shtyp ne rek1amen me poshte