“Jam shqiptar nga Kosova”, gjy.qtarja serbe rrë.fen ç’i tha Kurti kur e dë .noi me 15 vite b urg: S’na njihte si shtet (VD)

“Jam shqiptar nga Kosova”, gjy.qtarja serbe rrë.fen ç’i tha Kurti kur e dë .noi me 15 vite b urg: S’na njihte si shtet (VD)

Në një intervistë për një television në Beograd, Marinkoviq, e cila gjatë viteve 90-të pothuajse ka dënuar të gjithë shqiptarët që kanë re fuzuar në ndonjë mënyrë regjimin serb, shprehet se Kurti është “naci onalist ekstr em”. Ajo tregoi ndër të tjera, se lideri i “Vetëvendosjes”, parti e cila kryesoi zgjedhjet në Kosovë para gjykatës kishte refuzuar shtetësinë serbe ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on