”Jam shtatzenë”, e dashura suprizon Shpatin, ai largohet nga emisioni (Video)

“Unë me Shpatin kemi diçka pak më të ngushtë, janë gjëra serioze, familjare, i kemi hyrë shumë thellë muhabetit, është serioze kjo temë. Thjesht Shpati nuk do ta pranojë, nuk e di se cilat janë arsyet. Ne po presim një bebe”, u shpreh vajza ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: