‘Janë shoqe sa i ndërrojnë dhe burrat!’ Nuk duron gazetarja: Ka shumë kohë pa bërë s.eks (Video)

Në reagimin e saj, Fatma e cilëson gazetarin si të vi.rgjër, njeri që ka shumë kohë pa bërë se.ks ose si një per.vers, ndërsa nuk nguron të saktësojë se me babanë e fëmijës nuk është martuar ende dhe se e konsideron atë të dashur, jo burrë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: