“Je Nder i Kombit dhe yll i Drejtësisë”, këngë me çifteli për Ilir Metën (VIDEO)

“Je Nder i Kombit dhe yll i Drejtësisë”, këngë me çifteli për Ilir Metën (VIDEO)

Ndërkohë që politika shqiptare zien nga situata e krijuar me Gjykatën Kushtetuese, çka ka sjellë edhe përplasjen Presidencë-Qeveri, Linda Morina ka zgjedhur t’i bëjë një dedikim prekës Kreut të Shtetit shqiptar.Në rrjetet sociale, ajo ka postuar një këngë me çifteli dedikuar presidentit Ilir Meta, ku thotë se ai është “nder i kombit dhe yll i drejtësisë” ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: