Jemi dy binjake dhe duam ta kemi vetëm një burrë, ja nu mri ynë i telefonit

Ato janë të famshme në fushën e modelingut, dhe në Rusi i njohin të gjithë. Ajo që po shkakton habit e fansat e tyre lidhet me faktin se ato janë në kërkim të një mashkulli të vetëm për ta pasur të dyja ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on