Jennifer Lopez “çmend” me performancën si striptiste

Këngëtarja dhe aktorja Jennifer Lopez 50 vjeç, ka treguar aftësitë e saj si striptiste.

Bëhet fjalër për realizimin e disa skenave si striptiste për filmin e ri “Hustlers”.

Lopez shfaqet shumë e nxehtë, e cila mori mjaft komente pozitive sa i përket rolit të saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: