Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa herë që ka një përvjetor që lidhet me rënien heroike të familjes Jashari në Prekaz. Në të dyja këto fotografi, Hashim Thaçi dhe Adem Jashari nuk dallojnë shumë për nga veshja, madje të dytë duket se kanë bërë jetë modeste. Por pas sakrificës së krejt familjes së Adem Jasharit dhe luftës së UÇK-së lufta përfundoi dhe Kosova fitoi lirinë. PEr te pare videon shtyp ne rekl,am