Jeta pas tërmertit/ Ramadani: Jemi të sigurt, por unë dua të rifilloj punën dhe vëllai shkollën (Video)

Jeta pas tërmertit/ Ramadani: Jemi të sigurt, por unë dua të rifilloj punën dhe vëllai shkollën (Video)

Mes morisë së personave që po qëndrojnë prej disa ditësh në qendrën akomoduese hoteliere “KOLAVERI” në Golem, të sheh syri një djalë të imët, rreth të 25-tave, shtatshkurtër, që ndjek me sy vazhdimisht vëllezërit e motrat e tij teksa lëvizin andej këndej në oborrin e qendrës. Ai quhet Ramadan dhe është një nga 12 anëtarët e familjes që ka mbërritur prej së martës nga fshati Shënavlash në qarkun e Durrësit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: