“Jeta vijon!”, astrologia ‘qetëson’ njerëzit: Tërmetet marrin fu nd, në dhjetor do përballemi me fenomenin e rra llë

“Jeta vijon!”, astrologia ‘qetëson’ njerëzit: Tërmetet marrin fu nd, në dhjetor do përballemi me fenomenin e rra llë

Ka qenë padyshim i vështirë muaji i Nëntorit, në ditët e fundit të të cilit u përballëm me një seri tërmetesh shkatërruese, të cilët morën edhe jetë njerëzish.
Ajo që mbeti pas janë rrënoja me gjak e lot, të cilat shkaktuan dhimbje e plagë që edhe ndriçimi i festimeve të fundvitit, zor se do t’i shërojë dot shtype rekl,am dhe shiko vide,on: