Jetë luksoze me të shoqin, kush është Migena që zhvati 200 mijë euro nga njerëzit e thjeshtë?

30-vjeçarja Migena Kajolli, nga qyteti i Fierit, ka rënë në prangat e policisë, nën akuzën për mashtrim. Ajo është dënuar me 8 vjet burg për “Mashtrim”, dhe “Mashtrim në bashkëpunim me pasoja të rënda”.

30-vjeçarja ishte në kërkim pasi Gjykata e Apelit Vlorë me vendimin e datës 22.11.2019 e ka dënuar me 8 vite burgim.
Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vazhdo me pamjet pas pak sekondave