Jetoj më Gjermani dhe jam 23 vjeqare, dua te fejohem me një shqiptarë që ta ruaj traditën e babes sepse…(Video)

Unë dëshiroj qe ta ruaj traditen e babait tim dhe te fejohem me nje shqiptar.Deshira ime eshte qe babai im te e beje zgjedhjen time per tu martuar , sepse prinderit jane gjeja me vlefshme ne bote.Jam që 15 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë.$htipe rela,men dhe shiko videon me poshte.Dua ta gjej një djalë nga Kosove per me shume info,ndiqe videon e me poshtme.