Jo vetëm Donaldi, edhe Bora u prek shumë nga super surpriza që Romeo i bëri të vëallit në ‘BBV’

Jo vetëm Donaldi, edhe Bora u prek shumë nga super surpriza që Romeo i bëri të vëallit në ‘BBV’

Surpriza e Romeos për Donaldin nuk ka prekur vetëm këtë të fundit, të cilin e kanë përshkuar lotët, por edhe Borën.

Ajo ka publikuar në llogarinë e saj momentin e surprizës së Donaldit duke etiketuar Romeon dhe vëllain tjetër të tyre, Marion.

Bora ka lënë të kuptohet se dhe ajo është emocionuar njëjtë me Donaldin për këtë surprizë që i bëri të gjithë të nxjerrin lot gëzimi e dashurie.