Jo vetëm me telefonin dhe makinat e tij, Kujtim Gjuzi tërheq vëmendjen e madhe me orën prej floriri

Deputeti Kujtim Gjuzi gjithmone ka tërhequr vëmendje me paraqitjen e tij. Së fundmi, vëmendja ka shkuar te ora që kryetari i Partisë Konservatore mbante në dorë.

Një orë floriri e stolisur me gurë të çmuar.

Ai shpesh herë është përfolur në media për vëshjet e tij të çuditshme, për makinat luksoze si dhe telefonat që përdor shtype rekl,am dhe shiko vide,on