Ju kujtohet ‘Alma’ e serialit ‘Familja moderne’, ja ku është ajo sot

Ju kujtohet ‘Alma’ e serialit ‘Familja moderne’, ja ku është ajo sot

Ju kujtohet ‘Alma’ e serialit ‘Familja moderne’, ja ku është ajo sot.Nga ndërprerja e serialit “Familja moderne“, që ishte shumë i shikuar dhe i mirëpritur me vite të tëra, thuajse nuk kemi pasur rastin ta shohim gjetiu aktoren.

Ajo kishte luajtur rolin e saj në atë serial, Alma, u bë e njohur dhe e pëlqyer për Vlora Merovcin, e cila ka luajtur edhe në shumë role në teatër..Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju