Ju kujtohet gruaja rome, ja çfarë ka ndodhur me të (FOTO)

Një grua rome nga Kosova kishte pre e një dhu ne denigruese dhe shkak se besohej se ishte haj dute fëmijësh. Para pak muajsh, media ishte e mbushur plotë me lajme për gruan në fjalë, që pretendohej se ishte tran sgjinor, së vi dhte fëmijë, etj, , shkruan “Kosovarja”. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte