Ju kujtohet Pipi Çorapëgjata, ja si duket sot

Gjenerata të ndryshme janë rritur duke parë aventurat e saj Pipi Çorapëgjata është një prej personazheve që ka mbetur në mendje dhe më e dashura për fëmijë që nga shekulli i kaluar.
Popullariteti i Pipit është aq i madh, saqë gjenerata të ndryshme janë rritur duke parë aventurat e saj me Anikën dhe Tomin.Per te pare videon shtyp ne re’kalmen me poshte