‘Ju përd hunoni gegnishten, qesharakë’/ Muç Nano su lmon reperët e Shqipërisë e Kosovës: Ma shpifët (Video)

Tekste banale, çupa lakuriqe, meshkuj muskulozë e makina luksoze është ajo që përshfaqin videoklipet e këngëve më të ndjekura nga shqiptarët në Youtube. Monologu i sotëm i Mustafa Nanos ka marrë shkas nga një emision që transmetonte 100 këngët më të ndjekura nga shqiptarët në youtube. Sipas tij këto tekste të një banaliteti të pashoq janë një përdhunim i gjuhës gege shtype rekl,am dhe shiko vide,on: