Ka dy ditë që u arr’estua për pro’stitut’cion i ndodh gjëma në bur’g Zogut të Tiranës

Ka dy ditë që u arr’estua për pro’stitut’cion i ndodh gjëma në bur’g Zogut të Tiranës

Hermes Nikaj, personazhi i famshëm i ekranit, e moderatori i disa emisioneve të mëngjesit u vu ditën e djeshëm në pranga nga Policia e Tiranës për ak’uzat e “Pro’stitucion” dhe “Sh’frytëzim pro’stit’ucioni”.Ai u ar’res’tua së bashku me një 47-vjeçar nga Mamurrasi dhe një pros’tit’utë në një hotel në autostradën Tiranë-Durrës.Sot i ndodhi kjo gjë në bur’g ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: