Ka fiksuar VIP-at: Liqeni ngjyrë rozë ndodhet në Shqipëri dhe shumë pranë nesh

Ka fiksuar VIP-at: Liqeni ngjyrë rozë ndodhet në Shqipëri dhe shumë pranë nesh

Me siguri e keni vënë re se disa nga videoklipet e fundit të këngëtarëve shqiptarë janë xhiruar në një liqen ngjyrë rozë mahnitës. Ishte Poni në fillim që xhiroi videoklipin e saj “Njësoj” në këtë liqen rozë. Më pas fashionistja Odeta Banushaj që realizoi një set fotografik në këtë liqen shtype rekl,am dhe shiko vide,on